Sky Sports: Ман Юнайтед продава Санчес и Смолинг в Италия
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Манчестър Юнайтед е твърдо решен да финализира преговорите за продажбата на бранителя Крис Смолинг и нападателя Алексис Санчес с клубовете, в които те се подвизават под наем, съобщава Sky Sports.

Двамата носят екипите съответно на Рома и Интер, но от “Олд Трафорд” са уведомили отборите от Серия А, че не са съгласни на удължаване на наемния период.

Смолинг и Санчес трябваше да играят под наем до края на юни, но впоследствие сделките бяха удължени до първата седмица на август, когато ще завърши надпреварата в италианското първенство.

Финалът на Скудетото беше изместен с повече от два месеца заради паузата, породена от кризата с коронавируса. Последните шампионатни мачове на Вълците и Нерадзурите са насрочени за 2 август.

Малко по-късно стартира новият сезон в турнира Лига Европа, в който най-вероятно ще участват както Рома така и Интер, но Червените дяволи са били категорични в решението си, че няма да склонят на нови наеми.

Това означава, че тимовете от Серия А трябва да реагират бързо, за да закупят играчите ако искат да ги използват в първите европейски мачове.