Славиша: Факт е, че сме зависими от Робърта и неговите голове
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Ако той не вкарваше, нямаше да сме спечелили и тези точки", заяви треньорът на Левски

Треньорът на Левски Славиша Стоянович разкри, че звездата на „сините“ Найджъл Робърта е играл с контузия в мача със Славия за Купата, след което се е възстановявал от травмата и не е взел участие в нито едно занимание на отбора преди двубоя с „белите“ в efbet Лига. Именно нидерландецът направи разликата, вкарвайки единствения гол в мача.

“Робърта не бе тренирал преди двубоя. Игра за Купата с контузия, а след това получи почивка. След срещата в „Овча купел“ нямаше нито една тренировка, дойде директно за мача. Каква връзка имаме с него? По-добре питайте него. Аз съм щастлив, че той е тук и има голям дял от направеното. Той е добро момче, надявам се, че ще продължава по този път. Мога само да му кажа „Благодаря“, защото и със Славия игра с болки, но се постара да е на ниво”, обяви наставникът на „сините“.

“Факт е, че Найджъл вече има 7 гола през пролетта и сме зависими от него. Ако той не вкарваше, нямаше да сме спечелили и тези точки. Обръщаме внимание на това и работим, за да може да има още играчи, които да започнат да вкарват. Хората от халфовата линия и крилата почти нямат голове. Ако нямаш 4-5 играчи, които да вкарват, е трудно. Това ни е генералният проблем. Дано още някой започне да бележи“, каза още Стоянович.