Славиша недоволен: “Не играхме така, както исках!”
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Наставникът на Сините не смята, че отборът ще се подсилва с нови имена до края на сезона

Старши треньорът на Левски Славиша Стоянович изрази задоволство от спечелените три точки в първия официален мач на тима – победа с 2:0 над Монтана, но в същото време призна, че не е харесал продукцията на своите играчи.

“Преди да анализираме мача и искам да благодаря на хората, които изчистиха терена, за да играем при нормални условия,” започна коментара си наставникът на Сините.

“Три точки са си три точки. Ще съм честен обаче – не играхме така както исках. Трябва много работа и концентрация, за да вдигнем Левски на по-високо ниво.

“Допуснахме много положения през първите 10-15 минути от мача. Малко повече концентрация ни трябва, да сме по-бързи при паса, по-агресивни. Днес само на моменти бяхме такива, но трябва по-добре да играем.

„Вкарахме и двата гола в правилния момент. Бяха хубави голове, не мога нищо да кажа, но трябва повече да владеем топката и да сме организирани.

„Футбол се играе 90 минути, не може да играеш на етапи. Възможно е студеното време и теренът да са оказали влияние, но това не е оправдание. За началото на пролетния дял от сезона е добре за нас. Искахме три точки, спечелихме ги, но трябва по-добре да играем.

„Заздравихме защитата с пристигането на Михайлович, който играе и вдясно и вляво, ако трябва и крило. Фейсал Рерас също дойде. Трябва да се подготвят. Михайлович е по-добре физически, но не мога да кажа кой ще е титуляр специално в защита. Имаме добра конкуренция, ще видим.

„Играхме с двама нападатели в днешния мач. Супер е, че Стивън  и Здравко вкараха гол. Ще правя ротации в нападение. Не вярвам, че ще има нови в Левски.”