google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Трябва да бъдем всеки мач на максимално добро ниво", споделя Стоянович

Наставникът на Левски Славиша Стоянович даде интервю за клубната телевизия на “сините” ден преди 1/4-финалната среща със Славия за Купата на България. Той сподели, че неговите възпитаници трябва да играят умно и да внимават за силните страни на опонента, който разполага с качествени играчи.

“Ние трябва да сме готови за всеки двубой. Както съм казвал милиони пъти до момента. Трябва да бъдем всеки мач на максимално добро ниво. Искам максимално внимание от всички”, започна Славиша.

“Със сигурност има добра мотивация след победата над Ботев Враца. Имаме проблеми с групата. Кой ще играе и кой не, ще видим. Тежко е. По принцип е много тежко”, добави треньорът на “сините”.

“Всеки отбор има своите играчи, своите качествени състезатели. Славия имат футболисти, които са добри 1 в 1. По фланговите разполагат с бързи играчи. Трябва да имаме внимание. Надявам се на добър терен и да бъде битка”, сподели Стоянович.

“Не знам дали лош терен ще е предимство за Славия. Трябва да са адаптираш по-бързо към какъвто и да е терен. На твърд, на мек, на блато, на дъжд, на вода… трябва да се адаптираме”, заяви той.

“Двубоите в турнира за Купата са трудни, специални и уникални. Играе се в един двубой и който допусне поражение отпада. Трябва умно да се играят подобни срещи”, добави Славиша.