Славия гони втора поредна победа – срещу Царско село
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Белите излизат без Венцислав Керчев

Славия приема Царско село в среща от втория кръг на efbet Лига, като Белите не крият амбициите си да се поздравят с победа и в първото си домакинство за сезона.

Ансамбълът на Златомир Загорчич се наслади на летящ старт, стигайки до успех с 2:1 при гостуването на Левски в първия кръг на шампионата.

От състава на Славия ще отсъства контузеният Венцислав Керчев, като на негово място се очаква да се появи Людовик Соарес.

Наставникът на Царско село Антони Здравков пък няма да може да разчита Андерсон Кордейро, който премина в испанския Фуенлабрада.

През миналия сезон двата столични тима си размениха по един домакински успех – 2:0 за Царско село на стадиона до Околовръстното шосе и 1:0 за Славия в “Овча купел”.

Другите два мача между тези съперници в Първа лига приключиха с победи за Белите.

Букмейкърът efbet.com дава предимство на Славия. Коефициентът за победа на Белите е 2.10 срещу 4.00 за краен успех на Царете. Ставката за равенство е 3.35.

Вероятни състави:

СЛАВИЯ (4-2-3-1): Вуцов; Томбак, А. Христов, Виячки, Соарес; Вълчев, Дост; Е. Стоев, Макрилос, Р. Кирилов; К. Кръстев
Старши треньор: З. Загорчич 
ЦАРСКО СЕЛО (4-2-3-1): Я. Георгиев; С. Александров, Бандаловски, В. Василев, Нганиони; Балтанов, Попадийн; Стеванович, В. Шопов, Бакалов; Мезу
Старши треньор: А. Здравков

СЪДИЯ: Георги Иванов
СТАДИОН: “Славия”, София
НАЧАЛО: 21:00 часа