Славия и Монтана размениха по гол и една точка на “Овча Купел”
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Двата отбора донесоха интересен футбол и много ситуации за попадения

Славия и Монтана започнаха с равенство помежду си 1:1 плейофните мачове от групата за оцеляване в Efbet Лига.

Още в 4-та минута Минков центрира опасно в наказателното поле на Славия, но няколко футболисти в синьо се разминаха с топката.

Шест по-късно гостите откриха. Тасев центрира, Андреа Христов се опита да попречи на Минков да стреля, но вместо това прати топката в мрежата си за 0:1.
Славия и Монтана размениха по гол и една точка на "Овча Купел" 1
Славия опита да изнесе съперника от половината си, но без успех. Те имаха шанс да изравнят в 38-ата минута, когато след центриране от корнер Вълчев стреля с глава,но топката премина покрай вратата.

В 41-ата минута Монтана поиска дузпа за нарушение на Гандри срещу Николай Минков, но съдията остана безмълвен.

Точно когато изглеждаше, че Монтана ще се прибере с гол аванс на почивката, Славия изравни. Михаил Александров получи топката отдясно и пусна пас в наказателното поле, където Георги Вълчев стреля, топката се отби в земята, в гредата и влезе във вратата.
Славия и Монтана размениха по гол и една точка на "Овча Купел" 2
В 52-ата минута Димитър Рангелов задържа добре топката и навлезе на скорост в наказателното поле на гостите, но стреля високо над вратата.

Четвърт час преди края Светослав Вуцов показа невероятни рефлекси и направи три поредни спасявания срещу Николай Минков на два пъти и опит за гол на Сергей Георгиев.

Така Славия е на второто място в група Б с 24 точки – на една зад Ботев (Враца) и на две и три спрямо Етър и днешния си съперник.