Славия изпусна трите точки срещу Черно море в 95-ата минута
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Отборите на Славия и Черно море завършиха наравно 1:1 в двубой от първия кръг на efbet Лига. “Белите” откриха резултата в началото на мача чрез Андреа Христов, докато “моряците” изравниха дълбоко в добавеното време.

Славия вкара ранен гол в срещата, като в 7-ата минута Андреа Христов зарадва феновете на домакините. Защитникът се разписа с глава след центриране от корнер на Георги Йомов.

Малко след това Черно море имаше шанс да изравни. Исмаил Иса отправи добър завършващ удар, но Антонис Стергиакис бе на мястото си и спаси. В 30-ата минута пък Матиас Курьор отправи удар с глава, но над вратата на столичани.

В края на първата част “белите” пропуснаха да удвоят аванса си, след като Герги Йомов изпусна добра възможност за гол. В продължението на първото полувреме пък Димитър Рангелов шутира над вратата на гостите и резултатът остана непроменен.

Осем минути след подновяването на играта Славия имаше шанс за втори гол отново след изпълнение на корнер. Емил Виячки засече с глава центрирането от ъгловия удар, а вратарят на “моряците” Иван Дюлгеров направи много добро спасяване.

В 67-ата минута от тима на Черно море имаше бурни протести към главния съдия Георги Давидов, който можеше да покани червен картон на Милен Гамаков, след като футболистът на домакините фаулира откъстващия се от защитата Исмаил Иса. Реферът обаче не показа дори жълт картон на играча на Славия.

В добавеното време на мача Черно море стигна до изравнителен гол. В петата минута от продължението Стефан Велев се възползва от разбъркване в наказателното поле на “белите” и прати топката в мрежата на Стергиакис за 1:1.