Славия може да привлече двама нови играчи в близките дни
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Отборът на Славия ще се подсили с двама нови футболисти в най-скоро време. “Белите” очакват окончателните от­говори от офанзивните играчи Атанас Кабов и Алек­сандър Тонев.

Преди няколко дни Кабов раз­трогна своя договор с Левски. Интерес към него има от Локо Плов­див, но е получил предложения от Славия и Берое. Най-вероятно Атанас Кабов ще избере да продължи кариерата си в “Овча купел”, тъй като ще има шанс да запише повече игрови минути.

Сашо Тонев пък засега удря на камък в опитите си да си намери отбор в чужбина и почти сигурно ще продължи да играе в българското първенство като Славия е фаворит за подписа му. Тонев бе пред договор с клуб от Унгария, но до трансфер не се стигна. След края на ми­налия сезон Тонев бе освободен от Ботев Пловдив, след като Ферарио Спасов реши да не разчита повече на него. Бившият играч на Лех Познан е дал уверение на бо­са на Славия Венцеслав Стефа­нов, че ако не успее зад грани­ца, ще подпише със Славия.

Столичани вече взеха Ра­дослав Терзиев, който разтрогна с Ботев Пловдив, а малко след това се подсилиха и с македон­ския младежки национал Филип Антовски, който дойде в при “белите” под наем до края на сезона от Динамо Загреб.

Към момента Славия все още нямат нов треньор след раздялата със Златомир Загорчич. Очаква се то­ва да е селекционерът на ти­ма до 19 години на България Ангел Стойков, но той ще може да поеме отбора през октомври, когато приключат ангажиментите му в елитния квалификацио­нен кръг с младежите. До тогава Славия ще бъде воден от Мартин Кушев.