google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Руснакът Кральов вече записа игрови минути за Белите в контролата с Кариана (Ерден)

Елитният Славия, който разчита изцяло на български футболисти, е напът да осъществи любопитен интернационален трансфер, привличайки не друг, а… третия вратар на Ботев (Враца).

Белите, които отскоро са предвождани от завърналия се в “Овча купел” руски специалист Александър Тарханов, искат сънародника на треньора Дарий Кральов.

Стражът дори вече игра през второто полувреме на контролата с втородивизионния Кариана Ерден, завършила 3:3.

Спортно-техническия щаб на Славия останал доволен от показаното от Кральов и вече били проведени разговори за привличането му. В последния момент обаче сделката се провалила заради положителната проба за коронавирус на титулярния вратар на врачани Красимир Костов.

Това наложило Кральов спешно да се върне в тима си. Той е трети избор в състава на Антони Здравков, а освен това пази вратата на втория тим на Ботев, който се подвизава в Северозападната Трета лига.

Резерва на титуляра Костов е 35-годишният Христо Митов. Именно той ще е под рамката за врачани в неделното гостуване на Черно море.

Любопитно е да се отбележи, че доскоро единственият чужд играч в редиците на Славия беше гръцкият вратар Антонис Стергиакис, който беше трансфериран в английския Блякбърн Роувърс.