Слот отговори на Салах за “последния му сезон в Ливърпул”
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Мохамед заяви след победата над Ман Юнайтед, че играе последна кампания с „Мърсисайдци“

Арне Слот говори за изказването на своята суперзвезда Мохамед Салах, който след отличното си представяне срещу „Червените дяволи“ сподели, че играе своя последен сезон с фланелката на Ливърпул.

Египтянинът вкара и организира 2 гола за своя състав при класическата победа с 3-0 над Манчестър Юнайтед на „Олд Трафорд“. След двубоя обаче, Салах шокира всички като каза, че настоящия сезон ще бъде неговия последен с фланелката на „Червените“. Мохамед (32) който е в финалната година от своя договор с отбора все още не е договорил нов контракт с тима.

След победата, Арне Слот беше попитан за думите на египетския нападател на което нидерландският треньор не отговори конкретно. Това, което направи Слот беше, че засипа със суперлативи Салах и заяви, че „може да говори с часове“ за феноменалното представяне на египтянина на „Олд Трафорд“.

Арне сподели: „Все още има много неизвестни. В този момент той е футболист на Ливърпул и аз съм изключително щастлив от този факт. Аз не говоря за договорите на моите футболисти, но мога да говоря с часове колко добре игра Мохамед срещу Манчестър Юнайтед.“