Мачът между Левски и Ботев Пд ще се играе пред фенове?
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
По всяка вероятност ще бъде затворен само сектор 5 на "Герена", където сме свикнали да виждаме фракцията "Ултрас Левски".

Сблъсъкът между Левски и Ботев Пловдив изглежда, че в крайна сметка ще се играе пред фенове, съобщава “Мач Телеграф”, който е направил мащабно разследване по този въпрос.

Очаква се, че във вторник Апелативната комисия (АК) към Българския футболен съюз (БФС) да се самосезира и да бъде намалено драстично наказанието на “сините”.

Както е известно,  Дисциплинарната комисия (ДК) към родната централа наложи сурово наказание на Левски с мач без публика и глоба заради провиненията на привържениците в сблъсъка с ЦСКА в изминалия кръг.

От “Георги Аспарухов” пък имаше мигновена реакция, откъдето призоваха своите фенове да напълнят стадиона и да не се съобразят с решението на БФС.

Няколко дни по-късно изглежда, че привърженици на “Герена” все пак ще има, като вероятността да бъде затворен само сектор 5, където по принцип стоят запалянковците от “Ултрас Левски”, е най-голяма.

Не е изключено обаче и целият сектор “А” да бъде затворен за мача, тъй като именно от там се твърди, че е полетяла пиратката, която уцели масажиста на ЦСКА.

Секторите “Б”, “В” и “Г” обаче по всичко изглежда, че ще останат отворени за привържениците.