Слуховете се потвърдиха – Магуайър вече не е капитан на Ман Юнайтед
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Ерик тен Хаг е уведомил бранителя, че повече няма да носи капитанската лента на тима.

Централният защитник на Манчестър Юнайтед – Хари Магуайър, потвърди слуховете в последно време и обяви, че повече няма да изпълнява ролята на капитан на “червените дяволи”.

Английският национал използва социалните мрежи, за да коментира решението, което е взето от мениджъра Ерик тен Хаг.

Ето какво написа Магуайър на профила си в “Instagram” в тази връзка:

„След разговор с мениджъра днес той ме информира, че сменя капитана на отбора. Той ми изложи доводите си и въпреки че аз лично съм изключително разочарован, ще продължа да давам всичко от себе си всеки път, когато нося фланелката на Манчестър Юнайтед.

Така че исках да кажа огромно благодаря на феновете на Манчестър Юнайтед за цялата им брилянтна подкрепа, докато носех лентата на ръката си.

От деня, в който поех ролята, преди три години и половина, беше огромна привилегия да водя Манчестър Юнайтед и един от най-гордите моменти в моята кариера до момента. Това е едно от най-големите отличия в клубния футбол. Направих всичко по силите си, за да помогна на Юнайтед да постигне успех – на и извън терена.

Винаги ще бъда благодарен на Оле Гунар Солскяер, че първи ми възложи отговорността и пожелавам успех на всеки, който сега я поеме, и ще има пълната ми подкрепа“.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Harry Maguire (@harrymaguire93)