Собослай коментира дебютния си гол за Ливърпул
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Унгарският халф се разписа при победата над Астън Вила в неделя

Доминик Собослай изигра силен двубой за Ливърпул при класическата победа с 3:0 над Астън Вила в среща от 4-ия кръг на Висшата лига. Унгарският национал вкара едно от попаденията в срещата на “Анфийлд”, като това бе дебютния му гол за “мърсисайдци”, след като през това лято бе привлечен от РБ Лайпциг. Собослай не скри радостта си от попадението, като заяви, че преди седмици е пробвал подобни удари с голям неуспех.

“Щастлив съм, че спечелихме трите точки у дома. Играхме добре, действахме като отбор и се представихме на ниво. Щастлив съм, че отбелязах дебютния си гол на “Анфийлд”. Няма как да искам нищо повече. Честно казано, тренираме някои подобни ситуации. Преди 2 седмици пробвах два подобни удара, но тогава пратих топката 50 метра над вратата. Днес бях концентриран да стрелям по-точно и се получи”, каза Доминик Собослай.

Любопитно е, че по време на срещата легендата на Арсенал – Иън Райт, заяви че голът на Собослай е трябвало да бъде отменен.

„Това, което видяхме е, че Мо Салах пречи наЕми Мартинес да види топката, така че Хауърд Уеб вероятно ще трябва да направи още един телефонен разговор тази седмица, защото това е засада, и това пречи на Мартинес. Вече не разбирам”, каза Райт.