Реал Мадрид планира трансфер на Мохамед Симакан през 2024 г.
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Белият балет" е набелязал 23-годишния защитник на РБ Лайпциг

Според испанската медия Fichajes, Реал Мадрид ще се опита да подпише с универсалния защитник Мохамед Симакан от гиганта в Бундеслигата РБ Лайпциг през 2024 г., тъй като се стреми да реши проблемите си на десния бек.

Феновете на Реал Мадрид ще имат смесени чувства относно летния трансферен бизнес на Лос Бланкос. “Кралският клуб” направиха един голям трансфер, вземайки Джуд Белингам, който се присъедини към тях от Борусия Дортмунд срещу сума от 103 милиона евро плюс бонуси и направи летящ старт на кариерата си в Реал Мадрид. Но “белият балет” трябва да реши няколко ключови позиции в отбора. Те наистина не инвестираха много в отбраната, въпреки че левият бек Фран Гарсия и вратарят Кепа Арисабалага пристигнаха в клуба. Но Флорентино Перес има някои големи планове за укрепване на отбранителната зона през летния трансферен прозорец на 2024 г.

Една от позициите в защита, която е сравнително колеблива, е позицията на десния бек. Дани Карвахал е първият десен бек за отбора, като Лукас Васкес и Начо Фернандес са играчите, натоварени да покриват в случай на контузия на опитния състезател, след като Алваро Одриозола бе пратен в Реал Сосиедад.

В Реал планират да заменят Карвахал с Мохамед Симакан от РБ Лайпциг през 2024 г. Французинът игра за Страсбург между 2019 и 2021 г., преди да премине в РБ Лайпциг. Той се представя страхотно за тима от Бундеслигата и е сред трансферните цели на Реал за следващото лято.