Добави коментар
Клубът от "Олд Трафорд" с официално изявление

Манчестър Юнайтед пусна официално съобщение, с което потвърди за верни слуховете, че босовете на тима са готови да продадат клуба. Становищете на отбора от “Олд Трафорд” информира, че собствениците Аврам и Джоел Глейзър са “отворени” за промени.

“Манчестър Юнайтед, един от най-успешните клубове в световната история на спорта, обявява, че Бордът на директорите инициира процес, в който ще проучи стратегически алтернативи за клуба. Това има за цел да подобри бъдещия растеж на клуба, като крайната цел е той да може да достигне такова състояние, че да може да се възползва от възможностите на футболния терен и на пазара”, започва съобщението.

“Като част от този процес Бордът ще обсъди всички стратегически алтернативи, в това число нови инвестиции в клуба, продажба или други сделки. Това ще включва оценка на редица инициативи за подсилването на клуба, включително реконструкция на стадиона или инфраструктурата.”, продължават от „червените дяволи“

“Ще проучим всички варианти, за да сме сигурни, че правим най-доброто за нашите фенове и че Манчестър Юн ще се възползва по най-добрия начин от възможностите за развитие, които са налице в момента или за в бъдеще”, твърдят семейство Глейзърс.

Американските бизнесмени оглавяват Манчестър Юнайтед вече 17 години, а голяма част от привържениците на отбора са против тях.

Добави коментар
Гласувай:
4/5 - 15 гласували