Солскяер: Кавани е готов да се изправи срещу ПСЖ
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Уругвайският нападател ще излезе срещу бившия си клуб

Старши-треньорът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер обяви, че уругвайският нападател Единсон Кавани е готов да се изправи срещу бившия си отбор Пари Сен Жермен в Шампионска лига. Двубоят между двата тима е в сряда вечер от 22:00 ч. на “Олд Трафорд”.

Кавани имаше проблеми след коментар в социалните мрежи и е обект на разследване от Английската футболна асоциация, но това няма да му попречи да играе в срещата с парижани. Нападателят обясни, че е благодарил на приятел с думи на испански “Благодаря, негрито”, но след това ги изтри и се извини за тях.

“Кавани е готов за игра. Разбира се, че за него ще бъде специално да играе срещу бившия си клуб, където дълго време бе водещ голмайстор. Но той ще излезе с още повече енергия. Единсон е пълен професионалист и ще излезе с правилната настройка за този двубой “, каза Солскяер.

Мениджърът определи коментара на Кавани в социалните мрежи като недоразумение.

“Той научи урока си. Това няма да му повлияе, но най-добрите футболисти умеят да се концентрират и да забравят страничните неща по време на мача. ФА поиска обяснение от Кавани и ние подкрепяме нашия футболист. Той идва в нова страна, а в родината му Уругвай тези думи се използват по друг начин”, каза още Солскяер.