google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Както винаги, Манчестър Юнайтед е настроен да се бори до последните часове на трансферния прозорец, за да завърши селекцията си. Засега само Дони ван де Беек пристигна на “Олд Трафорд”, а Оле Гунар Солскяер иска поне още две нови попълнения. Express Sport споделя за шестима играчи, които все още могат да пристигнат на “Олд Трафорд” преди 5 октомври, когато затваря трансферният прозорец.

Джейдън Санчо

Вероятност: 5/10

Не може да се се говори за Манчестър Юнайтед и да не се споменава за Джейдън Санчо. Той е тяхната основна цел от първия ден на трансферния прозорец и Юнайтед остава твърдо решен да го привлече. Информациите вчера сочат, че Борусия са отхвърлили оферта от 90 милиона британски лири. Германският клуб иска 108 милиона паунда, но има някои предположения, че дори няма да приемат и подобна оферта.

Алекс Телеш

Вероятност: 9/10

Изглежда въпрос на време Ман Юнайтед да привлече Алекс Телеш. Клубът е в контакт с представителите на Телеш от около две седмици. Футболистът има само една година от договора си в Порто и “червените дяволи” искат да го вземат на намалена цена. Телеш ще осигури конкуренция за Люк Шоу и вече е договорил личните си условия с Юнайтед.

Усман Дембеле

Вероятност: 6/10

Съобщава се, че Юнайтед е влязъл в битката за Усман Дембеле, докато проучва алтернативни възможности за Санчо. Французинът беше обект на интерес от Ливърпул през юни и той даде да се разбере, че няма намерение да напуска Барселона. Това е малко вероятно да се промени и той остава твърдо решен да се докаже при новия треньор Роналд Куман. Медиите в Испания твърдят, че Юнайтед може да отправи оферта за Дембеле на стойност около 50 милиона паунда и ако това е истина, има шанс да се случи, особено ако опитите им да вземат Санчо са неуспешни.

Исмаила Сар

Вероятност: 7/10

Това е трансфер, който се счита, че може да бъде направен бързо, така че има известна вероятност. Сделките за Санчо и Дембеле са толкова трудни за изпълнение, особено на този етап от прозореца. Клубовете ще се възползват от отчаянието на Юнайтед на трансферния пазар. Уотфорд би приел около 40 милиона британски лири за Сар и вече е осъществен контакт чрез посредници. Националът на Сенегал ще се възползва от шанса да се присъедини към Юнайтед и ще иска да играе отново на най-високо ниво във Висшата лига.

Единсон Кавани

Вероятност: 8/10

Кавани остава свободен агент след напускането си от Пари Сен Жермен по-рано през годината. Изглеждаше готов да се присъедини към Атлетико Мадрид, но това така и не се осъществи, докато той също имаше предложения от Италия. Юнайтед потенциално би могъл да задоволи изискванията за заплата на 33-годишния футболист и да му предложи краткосрочен договор на “Олд Трафорд”. Сделката може да бъде подобна на тази, в която Юнайтед подписа с Игало през януари в последния ден на трансферния прозорец.

Лука Йович

Вероятност: 7/10

Реал Мадрид е готов да да прати Йович под наем и Юнайтед може да предложи на хърватина спасителен пояс. Нов нападател е приоритет за Юнайтед и клубът търси такъв от 2019 г. и досега няма успех освен привличането на Игало. Зинедин Зидан няма намерение да разчита на Йович и той може да осъществи трансфер в Юнайтед през последните няколко дни от трансферния прозорец. Информациите гласят, че Юнайтед поддържа контакт с 22-годишния футболист и той отговаря на профила, който Солскяер търси.