Добави коментар
Норвежкият наставник не остана доволен от играта на Червените дяволи през първото полувреме

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер изрази разочарование, че неговият тим си е тръгнал само с точка от гостуването на Ливърпул, имайки предвид по-чистите положения за гол, които имаха Червените дяволи.

Норвежецът все пак допълни, че и нулевото равенство би могло да се приеме за добър резултат ако момчетата му успеят да спечелят следващия мач.

“Ще има значение, ако спечелим следващия си мач,” заяви Солскяер. “С шансовете които имахме го отчитам като пропусната възможност, въпреки че се изправихме срещу сериозен съперник. Разочарован съм, но все пак точката е ок, ако спечелим следващата си среща.

“Не мисля, че започнахме добре първото полувреме, не успяхме да се покажем, след това нещата се промениха, пропуснахме ситуации.

“Целият отбор работи много здраво един за друг, всеки един от тях работи и в двете фази на играта, показваме това, което трябва да показваме като отбор.

“В защита всичко беше наред. Предстои много работа, знаех, че и тук можеше да играем по-добре, в средата на терена имаше сериозна битка, те са много класен отбор.”

Добави коментар
Гласувай: