Солскяер съобщи добра новина за феновете на Манчестър Юнайтед
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Нападателят Маркъс Рашфорд ще е на линия за домакинството на Шефилд в сряда вечер

Треньорът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер заяви, че нападателят Маркъс Рашфорд ще бъде готов за срещата с Шефилд Юнайтед в сряда. Имаше опасения, че офанзивният футболист няма да бъде на разположение на Солскяер, тъй като напусна принудително терена пет минути преди края на мача с Ливърпул от ФА Къп в неделя.

Днес Солскяер коментира състоянието на играча и обяви добра новина за феновете на Юнайтед. Мениджърът коментира и темата за отдаване на някои играчи под наем.

“Маркъс е на разположение. Той участва в тренировката тази сутрин. Срещу Ливърпул усука малко коляното си, но ще бъде наред. Тренира на пълни обороти”, заяви Оле Гунар Солскяер.

“Лингард и Уилямс все още са част от отбора и се влагат в тренировките. За момента няма никакво споразумение за нито един от нашите играчи да бъдат преотстъпени под наем. Ще видим какво ще се случи. Няколко отбора искат Факундо Пелистри под наем. Може би ще го преотстъпим”, сподели норвежкият специалист.

Вчера имаше информации, че Ман Юнайтед ще прати под наем Пелистри в клуб от Ла Лига. Интерес към талантливия уругваец има от Селта Виго. 19-годишният уругваец все още не е записал минута за първия отбор на “червените дяволи” и изглежда логично, да бъде преотстъпен под наем до края на сезона.