Солскяер ще продължи да води Манчестър Юнайтед
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Въпреки отпадането от Шампионска лига, Оле Гунар Солскяер остава начело на "червените дяволи"

Манчестър Юнайтед претърпя сериозно разочарование тази седмица, след като отпадна от най-авторитетния клубен турнир на стария континент – Шампионска лига. Въпрепки провала срещу РБ Лайпциг, старши-треньорът на отбора Оле Гунар Солскяер ще остане на поста си, пише “Daily Mail”.

Според източник на изданието, ръководството Ман Юнайтед продължава да вярва в норвежкия специалист. Към него имаше много обвинения, най-вече от феновете, че е сбъркал тактиката в двубоя с РБ Лайпциг и е пуснал неподходящи играчи, но управата на английския гранд за момента няма намерение да сменя Солскяер.

Вицепрезидентът на “червените дяволи” Ед Уудуърд, както и останалите членове на борда имат доверие в Оле Гунар Солскяер и готовност да продължат да са изцяло зад него, включително и в предстоящия трансферен прозорец, като му осигурят средства за нови играчи.

Манчестър Юнайтед финишира трети в група “H” на Шампионска лига 9 точки, в която бяха още тимовете на френския шампион ПСЖ и РБ Лайпциг, като все пак английският гранд ще продължи участието си в турнира Лига Европа.

В класирането на английската Висша лига “червените дяволи” заемат 6-о място с 19 точки, но и с мач по-малко от отборите, които са по-напред от тях в подреждането. В събота Ман Юнайтед има много важен двубой – градско дерби срещу Манчестър Сити, като срещата е от 19:30 ч. наше време.