Сонко Сундберг с проблеми преди контролата с Марица
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Гамбийският национал успя изключително бързо да заслужи доверието на Николай Костов и се утвърждава като много важна фигура

Централният бранител на Левски София – Ноа Сонко Сундберг не взе участие в снощното занимание на “сините”. Информацията е, че получил лека травма и треньорския щаб реши да му спести натоварванията. Възможността той да не вземе участие в днешната проверка срещу пловдивчани не е малка. Левски ще се изправи срещу тимът от Втора лига от 10:30 часа на стадиона в Правец, а двубоят ще се излъчва на живо по клубната телевизия.

Гамбийският национал успя изключително бързо да заслужи доверието на новия наставник Николай Костов, който онзи ден навърши 60 години. Той вече е сред капитаните в отбора. Защитникът ще носи лентата на ръката си, когато вратарят Николай Михайлов не е в игра. Трети вариант за капитан на “сините” пък е сърцатият полузащитник Андриан Краев.

До сега Левски постигна две от две победи в проверките си за този подготвителен период с по 2:1 Пирин Благоевград и Етър. След няколко дни предстои контрола и с АПОЕЛ Никозия, а тя се очертава да бъде последна преди началото на новата кампания в efbet Лига. Първата официална среща за Левски ще бъде на 15 юли, събота, от 18:45 часа на стадион „Георги Аспарухов“.