Спалети: “Не ми пука какво мислят другите за нашия стил”
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Наполи излиза срещу Рейнджърс след серия от 11 победи във всички турнири

Наставникът на високо летящия Наполи Лучано Спалети изрази увереността си, че неговият тим ще успее да победи аутсайдера Рейнджърс, за да си позволи лукса да не се вълнува от изхода на визитата на Ливърпул в последния мач от груповата фаза.

“Гледах внимателно последните мачове на Рейнджърс и видях хубави неща,” заяви Спаелти. Преди края на първото полувреме резултатът беше 1:1 и те имаха и други чисти положения. Не мисля, че имаме лек съперник срещу нас. Ще дадем максимума, защото ако не го направим, ще означава, че нямаме ДНК на победители.

“Във всеки мач трябва да даваме всичко, което можем. Трудността е да сме постоянни. Да победим Рейнджърс ще ни позволи да отидем в Ливърпул с 15 точки и с голова разлика в наша полза. Това не е малко.

“Избирам футболистите така, че да печелим мачовете. Имам алтернативи и опитвам да ги използвам максимално. Някои, които играха в неделя, трябва да почиват. Ще има трима-четирима свежи играчи в сравнение с мача срещу Рома.

“Можем да кажем, че сме на високо ниво. Защото не сме се пестили на терена и даваме винаги всичко. Не бяхме поставени пред големи трудности досега от съперниците.

Но не трябва да се задоволяваме с това, което сме постигнали, а да търсим нови решения. Опитваме се винаги да се подобряваме. Така играчите са стимулирани да правят нови неща. Каквото направи Осимен на “Олимпико”.

“Ние имаме свой начин, по който играем футбол и това, което казват другите, не ни интересува. Важното за нас е да бъдем първи за нашите фенове. Имаме дълг да ги представяме по най-добрия начин. Ние сме доволни и нямам намерение да отговарям на Моуриньо. Имаме различни истории.”