Спартак ще опита да доближи Светкавица

Спартак ще опита да доближи Светкавица 1
0 0
Соколите приемат третия тим на Лудогорец

Целещият се високо Спартак (Варна) посреща третата формация на Лудогорец III в отложена среща от 9-ия кръг на Североизточната Трета лига.

Двубоят е днес от 14.00 часа на стадион “Спартак” в морската столица, а Соколите ще търсят единствено победа, която би им позволила да се доближат само на точка от временния лидер в подреждането Светкавица (Търговище).

В момента предвожданият от Васил Петров Спартак има актив от 26 точки от 11 мача, докато Светкавица е с 4 пункта повече, но от 13 изиграни срещи.

Лудогорец III e девети в класирането с 19 точки, но отборът от Разград е провел само 9 мача до този момент.

В събота предстои да се изиграе последния кръг от есенния дял на шампионата, в който Спартак приема Устрем (Дончево), а лудогорци са домакини на Ботев (Нови Пазар).

Между 25 ноември и 5 декември Лудогорец III ще изиграе три от отложените си мачове, а Соколите ще гостуват на Доростол – Светкавица (Силистра) (б. а – името на отбора е такова, след като участващият в Областната група Светкавица (Поройно) се обединява с Доростол) на 29 ноември, неделя, в отложена среща от 14-ия кръг.

Ето и групата на Спартак (Варна) за днешния двубой:
Християн Славов, Кристиян Георгиев, Ибрям Ибрям, Мартин Паскалев, Янаки Смирнов, Анте Бачков, Мирослав Георгиев, Георги Георгиев, Румен Русев, Михаил Михайлов, Юнуз Юнуз, Тугай Неджет, Янчо Андреев, Кристиян Върбанов, Тодор Кулев, Цветомир Иванов, Велислав Боев, Мартин Минчев, Мартин Янакиев