Спиерингс: Левски е голям клуб, няколко отбора имат интерес към мен
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Нидерландският халф на Левски Стайн Спиерингс сподели, че се чувства добре в Левски. Той знае за интерес към него от страна на няколко отбора и в следващите седмици се очаква да има развитие за бъдещето му.

Левски привлече халфа през зимата за сумата от 500 хиляди евро от Ваалвайк като нидерландецът има договор с тима до лятото на 2023 година, но надали ще го изпълни.

Полузащитникът може да напусне “сините” след само половин година в София, тъй като Левски е принуден да се раздели с футболистите, които взимат големи заплати, а Спиерингс е един от тях.

“Приятно ми е в Левски. Това е голям клуб и винаги е добре да имам такъв опит. В никакъв случай не съжалявам за приключението си в Левски”, коментира Спиерингс.

„Знам за интерес към мен от няколко клуба. Наясно съм, че ме искат отбори от немската Втора Бундеслига. Аз винаги съм имал желание да играя в Германия, но в крайна сметка ще видим какво ще се случи“, добави 24-годишният футболист.

„Любопитно ми е как ще се развият нещата. Понякога нещата не вървят по начина, по който очаквате и трябва да потърся нещо ново, особено когато има голям брой добри отбори, които се интересуват от мен“, каза още футболистът на Левски.