Според Betano Лудогорец е абсолютен фаворит срещу Сутиеска
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Кирил Десподов най-вероятно ще се появи след почивката, Юлиан Ненов излиза за гостите

Тази вечер доминиращият в българския футбол през последните 11 години – Лудогорец, излиза срещу черногорския шампион Сутиеска в първата си среща по пътя за влизане в групите в Шампионската лга.

Двубоят е от 20,45 на “Хювефарма Арена” в Разград и е част от мачовете по телевизията днес, а ответната среща е след седмица.

Наставникът на Орлите Анте Шимунджич няма особени кадрови затруднения и ще може да сглоби оптимална единайсеторка.

Единственият проблем е свързан с Кирил Десподов, който както вече стана ясно все още не е в състояние да играе 90 минути на високи обороти. Той със сигурност ще попадне в групата за мача, но е по-вероятно да се включи в игра през второто полувреме.

Очаква се Шимунджа да постави на левия фланг на нападението бързоногият Спас Делев или Рик Джонатан. На дясното крило ще започне Бърнард Текпетей, който изнесе серия от силни мачове в контролите.

На върха на атаката ще започне кипърският стрелец Пиерос Сотириу, зад него ще оперира Каули Оливейра, а в халфовата линия титуляри ще бъдат още Педро Гонсалвеш и Алекс Сантана.

В дефанзивен план не се очакват никакви изненади. На вратата ще бъде Серджиу Падт, а в защитата пред него ще се подредят Жан Карничник, Игор Пластун, Оливие Вердон и Антон Недялков

Титуляр в състава на гостите се очаква да бъде българският футболист Юлиан Ненов.

Според букмейкъра betano.bg Лудогорец е абсолютен фаворит както за победата тази вечер, така и за преминаване във втория предварителен кръг на Шампионската лига.

Коефициентът за победа на Орлите е 1.21, докато сензационен успех на Сутиеска е оценен със 17.00. Ставката за равенство е 6.20.

Вероятни състави: 

Лудогорец: Падт; Карничник, Пластун, Вердон, Недялков, Сантана, Гонсалвеш, Текпетей, Каули, Делев, Сотириу

Сотириу: Гилиен, Рудович, Дринчич, Степович, Гривич, Кръстович, Матанович, Ненов, Алхайрайш, Тучевич, Кнежевич