Според efbet Ботев Пловдив има повече шансове за победа пред Пирин
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Победата се явява задължителна за амбициите и на двата тима, защото нямат победа от началото на сезона

Пирин ще приеме пловдивските “канарчета” в среща от третия кръг на efbet Лига. Двубоят на стадион “Христо Ботев” в югозападния град е от 21:15 ч. и ще бъде ръководен от Васимир Ел-Хатиб.

Двата отбора са в търсене на първа победа за кампанията. Благоевградските “орлета” започнаха сезона с две поражения – от Берое (1:2) и ЦСКА 1948 (0:3), а момчетата на Станислав Генчев записаха в актива си само една точка, която запазиха в градското дерби с Локомотив, а седмица след това пък те загубиха вкъщи от Левски (1:3).

Със сигурност и двата тима имат амбицията днес да постигнат всичко възможно, за да достигнат до трите точки и респективно да се измъкнат от дъното в класирането. По рано през седмицата домакините представиха новото си попълнение французина Юго Комано, който може да дебютира срещу Ботев (Пд).

“Канарчетата” имат в състава си малко повече кадрови проблеми, защото разполагат с контузени футболисти. Генчев не може да разчита на Станислав Работов, Атанас Чернев, Амаду Думбуя, Мохамед Брахими, а също така и на новото попълнение Константинос Балоянис, който бе привлечен в сряда и остана извън групата за гостуването в Благоевград.

Според коефициентите на еfbet то, домакинската победа е оценена на 3.75 срещу 2.20 за пловдивчани. За равенство между двата тима днес в Благоевград ставката е 3.55.