Според efbet Ботев Пловдив най-накрая ще стигне до първа победа
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Канарчетата" ще опитат да излязат от лошата си серия

Тази вечер двубоите от efbet лига продължават с пълна сила. В ранния мач за деня Ботев Пловдив посреща новака в родни елит Крумовград. Срещата ще започне в 19:00 часа и ще се играе на стадион “Христо Ботев” в Пловдив.

Ботев Пловдив ще търсят първа победа от началото на сезона. До момента те имат две равенства и три загуби или казано по друг начин, две точки от възможни петнайсет. Освен обаче, че “канарчетата” трябва да развалят тази лоша серия, те трябва да прекъснат и поредицата си от 7 поредни мача без успех у дома. Ботев все още не е печелил на “Колежа” откакто неговия строеж бе завършен в края на миналия сезон.

Очакванията от Крумовград са далече по-малки. Новаците в елита за момента имат 6 точки и заемат 10-то място, което е доста повече отколкото всички очакваха от тях. Те няма да бъдат засипани от критики ако загубят от Ботев или, от който и да е друг отбор. Това им позволява да се отпуснат и да играят без напрежение във всеки  един двубой, което очевидно води до добри резултати.

Един от основните букмейкъри за България – efbet, обаче смята, че Ботев ще излезе като победител от срещата и ще развали лошата серия,  която се намира. Коефициентът за успех на “канарчетата” е 1.45, а този за Крумовград 7.00. Ставката за равенството пък е 4.55.