Добави коментар
Валентин Грудев заяви, че се надява в предстоящия мач в сряда заралии да затвърдят успехите срещу Левски

Дълго време Берое нямаше мачове в първенството, но сега двубоите за старозагоци следват един след друг. След поражението от ЦСКА 1948 с 0:1 в събота, в сряда Берое ще се изправи срещу Левски у дома, а в събота приема Ботев Пловдив. Спортният директор на „зелено-белите“ Валентин Грудев заяви, че отборът ще търси победата във всеки един мач до края на годината. Той се надява в сряда Берое затвърд успехите срещу Левски, които имат през последните години.

„В момента сме в тежка ситуация след загубата от ЦСКА 1948. Лошото е, че в съвременния футбол е важна физическата подготовка, а в определени моменти отстъпвахме на ЦСКА 1948. Няма време да се води подготвителен процес. Единствено и само правим възстановяване и подготвяне за следващия двубой“, коментира Грудев.

„Разговаряхме с футболистите и смятам, че те са достатъчно мотивирани да успеем да излезем с чест от тези четири мача до края на 2020 г. За да останем с някакви амбиции е нужно да вземем максималното от всеки един мач до края на календарната година и ще направим всичко да спечелим тези срещи.“

„Амбициите ни са същите. Не сме изгубили шансове, а и имаме четири двубоя до прекъсването. Много зависи какви резултати ще постигнем. Самите футболисти осъзнават това“, добави Вальо Грудев.

В двубоя срещу ЦСКА 1948 халфът Карлос Охене получи контузия. Така той ще липсва за двубоя с Левски в сряда, а и най-вероятно в останалите три срещи, тъй като е с разтежение.

„В крайна сметка се надяваме Конте и Октавио да се завърнат, дали в мача срещу Левски или в следващите. Всеки един футболист е важен в момента. Групата ще бъде една, която да изкара тези четири срещи в този натоварен период“, каза още спортният директор на Берое.

Преди мача с Левски в сряда, Берое заема 7-ото място в класирането на efbet Лига с актив от 18 точки. Заралии изостават на три пункта от шестия Черно море, но са с три мача по-малко от „моряците“.

Добави коментар
Гласувай: