Спряган за Левски с коментар по темата
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
От доста време Мартин Стойчев е гласен за трансфер на "Герена", а сега самият футболист разкри намеренията за бъдещето си.

Считаният, че попада в плановете на Левски за селекция – Мартин Стойчев, обяви пред “Мач Телеграф”, че на този етап е съсредоточен изцяло върху представянето си с фланелката на Арда.

Той говори още за амбициите си със “сините вълци” през сезона и отговори дали следи ситуацията в Септември.

– Здравей, Мартине. Арда е в серия от три поредни победи в елита. На какво се дължи тази серия от последователни успехи?

– Даваме всичко от себе си и имаме доста добър колектив. След всяка следваща победа и добра игра придобиваме по-голямо самочувствие и нещата започват да се получават.

– Добър мотиватор ли е Александър Тунчев?

– Старши треньорът определено успява да ни мотивира, опитваме се да спазваме указанията и изискванията му към нас.

– Какви са личните ти впечатления и какво изисква той от вас?

– Помага изключително много за развитието ми, затова няма как впечатленията ми да не са добри. Изисква от нас да бъдем тактически дисциплинирани, да играем атакуващ футбол и най-вече да бъдем спокойни.

– Какви са целите на Арда?

– Целта е Топ 6. Опитваме се да печелим всеки мач и да показваме все по-добра игра.

– Арда стартира кампанията по-слабо, след това отборът се вдигна и показва добри резултати. Каква е причината?

– Не смятам, че представянето на отбора е било слабо в първите двубои. Имахме нужда от малко време, за да влезем в ритъм и нещата да започнат да се получават.

– Разкажи ни как дойде трансферът ти в Арда, след като напусна Септември.

– Мъжки футбол бях играл единствено за отбора на Септември. За мен беше ново предизвикателство да играя в отбор с високи цели и амбиции. Благодарен съм на Арда, че ми дадоха този шанс, въпреки дългото ми отсъствие от терена поради двете поредни контузии, които претърпях.

– Имаш мачове и за Септември в елита от миналия сезон, но не успяхте да се спасите. Според теб защо Септември изпадна?

– Изпуснахме доста точки поради липса на опит. За жалост, втория полусезон нямах възможност да помогна на отбора да остане в Първа лига, поради двете ми контузии.

– Следиш ли в момента Септември под ръководството на Красимир Балъков и какво мислиш за тях?

– Септември се представя доста силно и това се вижда от класирането до момента. Следя всеки техен мач и се надявам отборът да се завърне в Първа лига.

– Освен това, имаш и международни мачове в младежката Шампионска лига, като се представи силно. Как ще опишеш този момент?

– Това е един от най-хубавите моменти, които съм имал откакто започнах да играя футбол. Чувството беше невероятно.

– Какви са твоите амбиции?

– Стремя се са давам всичко от себе си на терена и извън него, да надграждам нивото си с нови постижения. Надявам се някой ден да заиграя в чужбина.

– Мечтаеш ли за националния отбор?

– Това ще бъде сбъдната мечта за мен, да бъда част от мъжкия национален отбор.

– Твоето име бе спрягано за трансфер в Левски. Знаеш ли нещо по тази тема?

– Не мисля за такива неща в момента. Съсредоточен съм в това да показвам най-доброто от себе си и да се представям на нужното ниво във всеки мач с Арда.