Спрягат звездата на Славия за трансфер в Цървена звезда
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Светослав Вуцов може да реализира сериозен трансфер

Талантливият български вратар Светослав Вуцов е трансферна цел на Цървена звезда. Сръсбкият гранд желае да привлече вратаря на Славия за заместник на Милан Борян, който бе освободен след смяната на треньора в тима. Барак Бахар пое Цървена звезда наскоро и специалистът реши да освободи Борян. Сега младият наш талант Светльо Вуцов е опция за нов вратар на “звездашите”, пише “Журнал”.

В Цървена звезда искат да вземат млад и перспективен играч, който да е инвестиция за бъдещето. Освен Светослав Вуцов, набелязан е и вратарят на Апоел (Беер Шева) Омар Глейзър. Вариант е бил и Владан Ковачич, който стана шампион на Полша с Раков, но полският тим е пожелал сериозна сума за своя футболист.

Опциите пред Цървена звезда за нов страж остават Вуцов и Глейзър. Треньорът Бахар предпочита втория, тъй като познава по-добре невогите качества. Стражът на Апоел обаче ще излезе не по-малко от 3 млн. евро, докато българският национал със сигурност може да бъде взет доста по-евтино.

Селекционерът на националния отбор Младен Кръстаич е похвалил Вуцов, а скаути на Звезда са го наблюдавали на живо и са останали доволни от изявите му.