Стамен Белчев: Нагласата ни е единствено за победа срещу БАТЕ

Прочетена:1594
Стамен Белчев: Нагласата ни е единствено за победа срещу БАТЕ 1
0 0

Старши треньорът на ЦСКА Стамен Белчев коментира за Дарик жребия на ЦСКА за Лига Европа. Специалистът заяви, че “червените” може да счупят каръка на българските отбори и да запишат успех срещу БАТЕ Борисов във втория квалификационен кръг на Лига Европа. “Армейците” са домакини на кошмара на Левски и Литекс на 17 септември.

“Реално отборът на БАТЕ не е това, което беше, когато се среща с Левски и Литекс. В момента обаче също са доста силен отбор. Ние обаче трябва да гледаме само себе си това е истината. ЦСКА е способен да счупи каръка. Ще се стремим да се представим достойно. Нагласата ни трябва да бъде само и единствено за победа”, заяви Стамен Белчев.

“БАТЕ е традиционен участник в груповата фаза на европейските клубни турнири, така че ще трябва да се подготвим по-най добрия начин и да изглеждаме по-добре. Трябва да приемем този жребий. За 15 дни няма как да се случат чудеса, то е ясно. Но трябва да си подобрим организацията на игра. Неща, които са важни за един тим. Надявам се, докато дойде двубоят с Черно море да изглеждаме по-добре”, сподели още наставникът на “червените”.

Сподели