Стамен Белчев: Нагласата ни е единствено за победа срещу БАТЕ
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Старши треньорът на ЦСКА Стамен Белчев коментира за Дарик жребия на ЦСКА за Лига Европа. Специалистът заяви, че “червените” може да счупят каръка на българските отбори и да запишат успех срещу БАТЕ Борисов във втория квалификационен кръг на Лига Европа. “Армейците” са домакини на кошмара на Левски и Литекс на 17 септември.

“Реално отборът на БАТЕ не е това, което беше, когато се среща с Левски и Литекс. В момента обаче също са доста силен отбор. Ние обаче трябва да гледаме само себе си това е истината. ЦСКА е способен да счупи каръка. Ще се стремим да се представим достойно. Нагласата ни трябва да бъде само и единствено за победа”, заяви Стамен Белчев.

“БАТЕ е традиционен участник в груповата фаза на европейските клубни турнири, така че ще трябва да се подготвим по-най добрия начин и да изглеждаме по-добре. Трябва да приемем този жребий. За 15 дни няма как да се случат чудеса, то е ясно. Но трябва да си подобрим организацията на игра. Неща, които са важни за един тим. Надявам се, докато дойде двубоят с Черно море да изглеждаме по-добре”, сподели още наставникът на “червените”.