Добави коментар

Наставникът на ЦСКА София Стамен Белчев не скри сериозното си разочарование от представянето на своя тим, който с мъка се добра до победа с 2:1 в първия предварителен кръг на Лига Европа над абсолютния дебютант в европейските клубни турнири Сайрънс (Малта).

„Бяхме разузнали противника добре,“ заяви Белчев. „Подценяването, което го имаше в отбора ни попречи. От неделя повтарям, че силите в Европа са изравнени.

„Искам да се извиня  от името на целия отбор за това, което показахме днес. Недопустимо е футболистите на ЦСКА да играят по този начин.

„Като тръгваш да се настройваш се получава това напрежение. Контролирахме до към до 20-ия метър от тяхната врата, трябваше да имаме острота, центрирания. Възползваха се от индивидуалните грешки при дузпата и гола.“

Белчев отдаде дължимото на тримата, появили се в игра през второто полувреме – Георги Йомов, Юнус Санкаре и Ахмед Ахмедов, които бяха в основата на осъществения обрат.

„И тримата, които се включиха, се представиха добре,“ заяви треньорът. „С желание, раздвижиха играта, но моите изисквания са много по-големи.

„За всеки един футболист е важно да чувства подкрепата на треньора. Всички имат моята подкрепа. За Али Соу няма какво да коментираме. На някои не им беше ден.

„Важно е да бъдем домакини, но то няма да има публика. Ще липсва подкрепата на феновете. Най-важното е да изглеждаме доста по-добре срещу който и да е. Трябва да се променят тези неща, грешките, които се допуснаха днес. От утре се готвим за мача със Славия.“

Добави коментар
Гласувай: