Стамен Белчев обяви щаба, с който ще работи на “Армията”
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Новият наставник на ЦСКА Стамен Белчев ще вземе само едно ново лице в щаба си, информира вестник „Тема Спорт“. Става въпрос за бразилеца Даниел Моралес, който бе част от екипа на хасковския специалист и при първия престой на Белчев във „Борисовата градина“.

Моралес е много полезен за тима, най-вече с владеенето на португалски език, което значително улеснява комуникацията с повечето чуждестранни футболисти. На този етап Моралес е зает с юношите до 18 година на ЦСКА, за който предстои доиграване на мачовете от Купата на БФС. Младите таланти, чийто треньор е Моралес, ще играят полуфинал със Септември София. Мачовете са на 6-ти и 13-ти юли, а евентуален финал на 20-ти. Чак тогава специалистът ще се присъедини към първия тим, което на практика означава в началото на следващия сезон.

Пресконференция по повод завръщането начело на ЦСКА на Стамен Белчев

Пресконференция по повод завръщането начело на ЦСКА на Стамен БелчевВземи своята абонаментна карта за сезон 2020/21 👉 bit.ly/30UJV5I

Posted by CSKA Sofia FC on Friday, July 3, 2020

Останалите помощници са хората, който бяха и в екипа на Милош Крушчич. Това са: кондиционния треньор Кирил Динчев, треньорът на вратарите Ивайло Петров – Пифа и асистент мениджърите Добри Митов и Ивайло Станев. Последния пък, когато Белчев бе начело на ЦСКА в екипа му влизаха и треньора на вратарите Ивайло Иванов и помощник треньора Стефан Генов, но на този етап те няма да се завърнат на „Армията“.