Стамен Белчев: Заслужена победа, трябва да сме по-уверени

Прочетена:1130
Стамен Белчев: Заслужена победа, трябва да сме по-уверени 1
0 0

Старши треньорът на ЦСКА Стамен Белчев бе доволен от победата над Ботев Пловдив, като заяви, че неговият отбор е заслужавал да спечели, а играчите трябва да са по-уверени. Специалистът каза също, че „червените“ вече имат информация за съперника си в Лига Европа – малтийския Сиренс. За мача от евротурнирите обаче в ЦСКА ще мислят след шампионатния двубой с Ботев Враца следващия уикенд.

„Наистина инфарктен двубой. Реализирахме победния гол в последната минута, но успехът е заслужен, тъй като доминирахме през целия мач“, каза Стамен Белчев.

„Смятам, че заради миг невнимание при статичното положение се стигна до този драматичен развой. През първото полувреме имахме възможности да отбележим втори гол и да си решим мача. Ще въртя постовете в средата на терена, докато се случи най-доброто за отбора“.

„Трябва да бъдем малко по-уверени, да работим върху слабостите си. Доста пъти много лесно стигаме до наказателно поле на противника, но не можем да завършим. Показваме слабости не само в атака, но и в защитата. Трябва ЦСКА да показва по-добро ниво, има какво да се желае“, споделя треньорът на “червените”.

Стамен Белчев заяви, че футболистите са наясно, че всеки мач трябва да печелят. Наставникът сподели, че в ЦСКА винаги има напрежение и играчите трябва да свикнат с това.

„Нужно е да си подобряваме играта, синхрона, да играем с по-голямо самочувствие и увереност“, добави наставникът на ЦСКА.

„Имаме информация за Сиренс, но преди това имаме друг по-важен мач във Враца. Първо да мине двубоят там и после ще се настроим за срещата в Лига Европа“, заключи Стамен Белчев.

Сподели