Станислав Генчев: Предстои ни много работа през зимата
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Станислав Генчев заяви, че в Лудогорец трябва да работят най-вече във фаза атака

Старши-треньорът на Лудогорец – Станислав Генчев, остана доста доволен от спечелените три точки при домакинската победа с 2:1 срещу Ботев Пд. Младият специалист обаче подчерта, че “орлите” трябва да работят здраво през зимната пауза, за да вдигнат нивото.

„Изпитвахме затруднения, най-вече през първата част, когато създадохме малко шансове и стигахме трудно до добри позиции. Втората част започнахме добре и можеше да имаме по-голям аванс, но допуснахме грешка накрая и можеше да ни струва скъпо. Не стартирахме срещата както искаме, очевидно нямаше необходимото настроение, за да се справим по-добре в първите минути на мача“, започна специалистът.

„Говорехме много, че не трябва да подценяваме противника днес, защото имахме нагледни примери от последните дни какво може да се случи при подценяване. Завършваме годината с добър аванс и трябва да надградим занапред и да сме по-силни и убедителни догодина“

„Добре е, че имаме аванс от 6 точки на върха. Най-важното в момента е да си починат футболистите след всичките катаклизми през 2020 г. След това трябва да сме добре настроени в подготовката, за да покажем истинското лице на Лудогорец”, добаи специалистът.

„Трябва да работим върху много неща. На първо място във фаза атака. В последните двубои не създаваме достатъчно голови положения, а този тим е изграден да атакува. Няма значение вече дали съжаляваме за срещата с Арда, защото е минало”, сподели треньорът на шампионите.

„В момента съм треньор на Лудогорец. Ако има промени, ръководството ще ги съобщи“, завърши Генчев.