Станислав Генчев: Всички отбори в групата са много добри
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Помощник треньорът на Лудогорец Станислав Генчев направи коментар относно тегления днес жребий за турнира Лига Европа. “Орлите” попаднаха в група с отборите на Тотнъм, ЛАСК и Антверп. От лагера на “зелените” заявиха, че групата е тежка и всички отбори в нея са много добри.

„Доста тежък жребий за нашия отбор. Всички отбори са много добри. Не сме си правили илюзии, че ще бъде лесно. Доказали сме, че можем да се представяме добре в Европа и се надявам да преминем груповата фаза”, коментира Генчев.

“Резултатите не се знаят предварително и поради тази причина футболът е толкова интересен. Тотнъм ще е в ролята на фаворит срещу нас, но ние също имаме своите шансове. Надявам се поне в единия двубой да успеем да ги победим. Целта ни винаги е била да излезем от групите. Миналата година успяхме, дано отново го направим. Изключително тежки съперници. Трябва да се подхожда доста сериозно и да ги разузнаваме доста добре. Надяваме да играем пред пълни трибуни – футболът е за феновете”, сподели специалистът.