Старокин:”Левски не е по-слаб от миналия сезон”
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Завърналият се в Левски Орлин Старокин заяви, че настоящият тим на Сините не отстъпва по класа на формацията от миналия сезон и се нуждае от една-две победи, за да стъпи на краката си.

“Отборът на Левски ще се стабилизира игрово и отново ще радва привържениците си,” убеден е Старокин, който подписа контракт с клуба за една година и вече взе участие в първите два мача от новия сезон в Първа лига.

“Чувствам се добре в Левски,” допълни той. “В първите два мача не ни се получи играта. Загубихме от Берое и спечелихме една точка срещу Арда.

“Не зная колко време ще ни е нужно, за да си стъпим на краката. Нужни са една-две победи, за да си върнем самочувствието.

“Не мисля, че сега Левски има по-слаб отбор, отколкото в края на миналия сезон. За пет минути се разбрах с г-н Наско Сираков, след като получих предложение за договор. Видяхме се в клуба, разговаряхме и си стиснахме ръцете.”

Старокин сподели, че би предпочитал да не бъде използван в отбраната на Сините.

“Предпочитам да играя пред защитата като полузащитник, но ще играя навсякъде, където имат нужда от мен. Помагам на младите в тима, но ако нямаш качества, то този опит няма да ти е от полза. Целта ни е да се стабилизира Левски и да постам добра основа за слещващата година.”

33-годишният Старокин е юноша на ЦСКА, но в началото на кариерата си играе в бургаските Нафтекс и Черноморец.

Между 2011 и 2014 облича екипа на Левски, а след това у нас се подвизава в Локомотив (София), Ботев (Пловдив), Пирин (Благоевград), Черно Море и Витоша (Бистрица). Играе също за Иртиш (Казахстан), румънския Динамо (Букурещ) и кипърските Алки и Еносис.