Стефано Белтраме: Мечтата ми е да се завърна в Серия А
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Италианския атакуващ халф на ЦСКА Стефано Белтраме говори за радио “Бианконера” в родината си. Преминалия през Ювентус играч говори основно за живота си в Италия и годините, в които носи екипа на “старата госпожа”. Плеймейкърът разказа още как е изкарал карантината и как е успял да поддържа формата си.

“Аз и няколко от съотборниците ми, с които сме съседи в затворен комплекс в София, успяхме да си създадем условия за тренировки в един гараж, тъй като не е лесно да спрем изцяло подготовката си. Сега вече можем да тренираме на групи, а това е много важно.” – казва Белтраме за прекъсването в първенството.

“Основната ми цел винаги ще бъде да играя в Серия А. Още от дете полагам усилия, за да играя на най-високото ниво в Италия” – продължи халфа на ЦСКА.

“Помня как след края на първия ми мач, Пирло дойде при мен и ми каза няколко страхотни думи. Когато подобен играч дойде при вас, със сигурност ви харесва. Чисто като човек израснах много при престоя ми в Нидерландия. Озовах се там, след като претърпях операция, и исках да покажа много, но за мен беше чест да се завърна обратно в Ювентус. За нещастие, не успях да дам това, което всички очакваха от мен, но нека гледаме напред.”

Ювентус привлече Белтраме от Новара през 2011-та година, когато той бе само на 18 години. Плеймейкърът бе част от състава на “бианконерите” до тази зима, когато премина в ЦСКА. За Ювентус, Белтраме има само една официална среща. Дебютът му бе на 26-ти януари 2013-та, когато влезе в игра в 82-рата минута срещу Дженоа.

През годините 27-годишния футболист изкара наеми в Бари, Модена, Про Верчели, Порденоне, Ден Бош, Го Ахед Ийгълс, Ден Бош и игра за втория тим на Юве.