Стефанов за главния съдия: Такъв в Англия свири до 50 години
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Днес за първи път видях двамата най-добри съдии в България - Станислав Тодоров и Георги Кабаков", заяви той.

Президентът на Славия – Венцеслав Стефанов, даде поредния си култов коментар след края на двубоя между “белите” и Черно море на стадион “Александър Шаламанов”, който завърши с победа за домакините с 1:0.

Босът на най-стария столичен клуб посочи, че Станислав Тодоров, който днес записа историческо постижение, и Георги Кабаков са най-добите родни футболни съдии понастоящем.

“Доволен съм. Показахме, че с български момчета можем да победим всеки един отбор. Второ, искам да им кажа на всички колеги, които имат нещо общо с футбола, че има можещи и неможещи съдии. Днес съдията нямаше нужда от ВАР. Когато има рефер, който знае и може, трябва да се цени”, заяви Стефанов.

“Такъв като него в Англия свири до 50 години. Недоразвити ли сме тук, та при нас е до 45? В Англия по-бавен ли е футоблът, а нашият – като светкавица?”, продължи босът на “белите”.

“Днес за първи път видях двамата най-добри съдии в България. И Станислав Тодоров, и Георги Кабаков. Единият беше на ВАР и аз го попитах: „Ти за какво беше днес тук?“, а той ми вика: „Не знам, изпратиха ме“. Като има такъв съдия, ВАР не му трябва“.

Относно обещанието, че ще се прекръсти, ако защитниците на Славия се опазят от картони в мача срещу Черно море, той каза: „Ами защото извадихме Керчев, затова. Ще се прекръстя след мача с Левски“.

„Футболът е игра, в която никога не можеш да кажеш, че утре ще победиш. Ще се постараем, ще се борим, искаме при всички случаи да имаме още една победа. Дай Боже да успеем“, каза още Венци Стефанов относно предстоящия двубой с Левски.