Стенания от порно клип в студиото на Би Би Си
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Гари Линекър прие с усмивка куриозната ситуация

Би Би Си поднесе извинения на своята телевизионна аудитория, след като студиото преди снощното преиграване на срещата между Уулвърхямптън и Ливърпул в турнира за ФА Къп беше пронизано от стенанията на жена от порнографски клип.

“Извиняваме се на всички зрители, обидени по време на предаването на живо на футбола тази вечер. Разследваме как се е случило това”, се казва в изявлението на британския медиен гигант.

Звуци огласиха ефира, в момент, в който водещият Гари Линекър разговаря с колегата си експерт Алън Шиърър в популярното предаване Match of the Day преди победата на мърсисайдци с 1:0.

“Не знам кой вдига този шум“, каза през смях 62-годишният Линекер. „Мисля, че някой изпраща нещо по нечий телефон. Не знам дали сте го чули у дома.”

Бившият нападател на английския национален тим по-късно опита да замаже гафа, обявявайки че телефон е бил залепен на гърба на студиото като шега.

“Като саботаж, беше доста забавно”, написа Линекер в Twitter.

По-късно популярният с честите си нахлувания на терена по време на мачове на Острова Дениъл Джарвис заяви, че той стои зад целия сценарий.

“Да, аз се изгаврих с Би Би Си със секс-телефон. Скоро ще има и видео,” написа той.