google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Бившият вратар на Славия Антонис Стергиакис даде интервю за Lancashire Telegraph няколко дни след трансфера си в Блекбърн. Гръцкият вратар сподели, че е бил готов за следващата крачка в кариерата си и в България е достигнал максималното ниво на развитието си. Стергиакис се изказа ласкаво за тима на Славия, като сподели, че е срещнал добри хора в клуба и всички са го подкрепяли.

“Преди шест месеца заявих, че съм готов за следващата стъпка и тази стъпка е в Блекбърн в Англия. Това е страхотна възможност да си подобря нивото. Това е огромно предизвикателство в наистина голям клуб. Много съм щастлив”, заяви Стергиакис.

“Дойдох в България едва на 16-годишна възрат и ми беше много трудно, тъй като попаднах в нова държава, с нов език. Не ми беше лесно да го науча. Когато не знаех български, комуникирах с останалите на английски. Сега това ще ми помогне изключително много. Имах добри треньори и добри съотборници”, заяви бившият страж на Славия.

“Всичко това беше най-важното нещо за мен. Чувствах подкрепата на всички. Срещнах добри хора и тренирах усилено. Достигнах максималното възможно ниво за България. Взех участие в над 80 двубоя и това е много важно. Придобих много ценен опит. Искам да се подобря още повече”, каза още Стергиакис.