Щастливият Акрапович: Отиваме на финала, за да спечелим
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Старши-треньорът на Локомотив (Пловдив) Бруно Акрапович бе много щастлив, че неговият отбор се класира на втори пореден финал в турнира за Купата на България, след като “черно-белите” направиха нулево реми с Левски на реванша на “Герена” тази вечер. Специалистът заяви, че на финала няма фаворит, но Локомотив отива да спечели трофея.

“С голямо желание от всички футболисти се класирахме за втори пореден финал. Трудно е да играеш за толкова малко дни доста мачове. Изиграхме второто полувреме на мача много добре. Левски искаше да вкара гол, но ние свършихме фантастична работа. Доволен съм”, заяви Бруно Акрапович.

“Дублирахме най-качествените играчи на Левски и работата за защитниците ни бе по-лесна. Успявахме да притесняваме съперника и имахме 2-3 добри възможности. Левски също имаше шансове за гол”, добави Акрапович.

“Търсихме преднината в първия мач и направихме страхотен мач. Имахме по-голямо самочувствие и дойдохме на “Герена”, за да играем футбол. За толкова къса подготовка обаче трудно футболистите може да бъдат на високо ниво във всеки един момент”, заяви сръбският специалист.

“Който и да е нашият съперник на финала, ние отиваме и искаме да спечелим. Ако спечелим Купата на България за втори пореден път, ще бъде невероятно. Финалният мач винаги е 50:50. Няма как да влезем като фаворит в него “, каза още наставникът на Локомотив.