Ще има уникална фен зона за привържениците на “Анфийлд”
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Съоръжението ще стане четвъртото по големина в Англия

Ръководството на Ливърпул прави всичко възможно феновете на тима да се чувстват по най-добрия начин на домакинските мачове. Както е известно, в момента “червенитее” работят по надграждането на една от трибуните на легендарния „Анфийлд”, като през следващото лято се очаква реконструкцията да бъде завършена. Модернизираният стадион ще бъде с капацитет от 61 000 седящи места и ще стане четвъртият най-голям в Англия.

Изпълнителният директор на мърсисайдци Били Хогън сподели, че ще се направи специална фензона, която ще бъде изградена под стадиона. С изграждането на новата трибуна пък ще може да има още повече фенове и за други мероприятия на стадиона.

„Един от новите аспекти на разширението ще бъде изграждането на подземна фензона, която ще позволи на нашите привърженици да се забавляват дори при лошо време. Разбира се, с изграждането на новата трибуна ще можем да имаме повече фенове за концерти и други мероприятия, отделно от футбола, които ще ни донесат още доходи. Като клуб, който се самоиздържа, е нужно да генерираме колкото се може повече печалба, за да реинвестираме в тима и инфраструктура”, заяви Били Хогън.