Ще се завърне ли Вини Трибуле в игра за Берое?
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
24-годишният французин е в групата на заралии за визитата на Ботев Враца

Френският нападател Вини Трибуле беше звездата на efbet Лига и на Берое в първите няколко кръга. 24-годишният футболист заби 4 гола за своя тим в първите 4 кръга. След това той не вкара в два поредни двубоя срещу Етър и Славия, а при смяната му срещу “белите” реагира бурно.

След този двубой Трибуле бе замразен и не попадна в групата на Берое за следващите три срещи. Твърди се, че френският нападател е искал трансфер, а също така не е приел и предложение за нов договор от Берое. Липсата на Трибуле се отрази на заралии. В двубоите срещу Лудогорец, ЦСКА и Черно море “зелено-белите” бяха без основния си реализатор и записаха три загуби, като дори не вкараха гол.

Вини Трибуле може отново да се появи на терена в двубоя с Ботев Враца в петък. 24-годишният футболист пътува с отбора, но все още не е напълно ясно дали ще играе. Конкуренцията в нападение в Берое става по-голяма, след като аржентинският футболист Леандро Годой най-после бе картотекиран. Все пак за Трибуле има място в състава и предстои да видим дали новият треньор ще го използва срещу врачани, както и дали футболистът е разрешил конфликта си с боса на заралии Ернан Банато.