Сон за Арсенал: Не искат да ни срещнат точно сега
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Ще бъде труден двубой, но те със сигурност не искат да играя с нас точно сега", сподели капитанът на Тотнъм

Една от звездите на Тотнъм и капитан на клуба – Хюн-Мин Сон, говори педи дербито на Северен Лондон срещу Арсенал. Офанзивният футболист е на мнение, че “топчиите” надали са щастливи от факта, че ще играят с “шпорите” точно сега. Тотнъм набра инерция и ще се стреми да спечели дербито, като ще се стреми да сложи край на серия от две поредни загуби срещу този съперник.

Двубоят между лондонските съперници ще се играе на “Емиратс”. Сон смята, че всяко гостуване в Премиър Лийг е трудно, но този мач означава много за феновете на клуба и всички в тима с нетърпение очакват сблъсъка.

“Това е специален мач и за тях. Резултатът може би е най-важният за сезона. Трябва да работим здраво през седмицата. Играчите са готови и чакат с нетърпение. Сигурен съм, че те не искат да играят срещу нас в момента. Гарантирам, че ще направим всичко по силите си. Не мога да обещая за резултата, но мога да гарантирам, че ще дадем всичко за клуба в неделя”, каза Хюн-Мин Сон.

“Знам какво означава този мач за клуба, за феновете и за играчите. Трябва да разберем какъв мач е това. Ще бъде труден двубой, но те със сигурност не искат да играя с нас точно сега”, каза капитанът на Тотнъм.

Тотнъм влиза в дербито с четири победи в изминалите пет мача. Отборът е непобеден от началото на сезон 2023/24. Арсенал пък спечели последните си три срещи, така че двубоят ще бъде много интригуващ.