Стоев: Много труден мач, но показахме характер
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"В процеса на първенството ще изчистим грешките", категоричен е наставникът на "червено-черните".

Наставникът на Локомотив София – Стойчо Стоев, бе доволен от завръщането си в треньорската професия и още повече от успеха над Ботев Враца с минималното 1:0 за старт на новата кампания в шампионата.

“Чувството е много приятно тъй като доста време не бях около тъч линията. Удоволствието е огромно, защото съм треньор на родния си клуб. Много труден мач, имахме доста кадрови проблеми. Имахме само две смени, другите играчи са юноши, но играчите се стараят. В процеса на първенството ще ги изчистим грешките”, заяви Стоев.

“Когато имаш на разположение 13 футболисти – не е лесно, но показахме характер. Допуснахме една тактическа грешка и вместо да владеем инициативата я предадохме на Ботев, но трябва време”, обясни бившият наставник на Лудогорец и Левски.

“В преговори сме с дадени футболисти. Дали ще се развие, или не евентуалния трансфер е въпрос на дни.  Дали ще участва в мача с Локо Пловдив – надявам се да има някакво минимално участие”, каза той.

“Не искам да конкретизирам по постове, ако осъществим трансферите по-които работим, Локомотив ще изглежда по-добре”, завърши Стойчо Стоев.