google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Камата е гост на "Армейския следобед" преди мача на ЦСКА със Сейнт Патрикс

Легендарният български футболист Христо Стоичков посети събитието “Армейския следобед”, което се организира преди срещата на ЦСКА със Сейнт Патрикс. Камата бе специален гост и зарадва феновете на “червените”, като логично имаше огромен интерес. Носителят на Златната топка отдели време и да говори с медиите, като заяви, че изразителна победа на ЦСКА тази вечер ще даде самочувствие на тима преди реванша със Сейнт Патрикс в Ирландия.

“Организацията е супер. Важното е, че феновете са подредени и знаят за какво става въпрос. Докато не свършат те, и аз няма да си тръгна от тук, двубоят може да почака. На този стадион колко години съм прекарал и след това алеята, която е направена за всички спортисти на ЦСКА, ти дава основание и удоволствие да си тук. За мен е същия ден, какъвто беше и декември 94-та. Спомени големи, благодаря на моето семейство, приятели, треньори, всички футболисти и фенове. Тази Златна топка е за тях. Това, което съм постигнал, е заради тях”, заяви Стоичков.

“Няма как да не отида на двубоя. Като всеки българин, ще се радвам на победите. Импулс мога да бъда към публиката, на терена не мога да помогна с нищо. Мисля, че Саша ще направи така, че да ги мотивира достатъчно футболистите. Хората, които ще присъстват на мача, също ще подкрепят тима. Смятам, че една изразителна победа ще даде спокойствие и самочувствие за реванша.

Обликът винаги може да се подобрява, да се иска повече, да се вложи футболистът повече, да знае историята на ЦСКА, да знае къде отива, на мачовете да покаже това, което може и което е тренирал. Както аз съм бил. Без да те мотивират и да роботиш през седмицата няма как събота и неделя да очакваш нещо да постигнеш по време на двубоите”, заяви Камата.

Двубоят ЦСКА – Сейнт Патрикс стартира от 20:00 ч. на “Българска армия”.