Стоичков окуражи Хубчев в борбата му с тежкото заболяване
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Петьо, ти беше професорът в нашата защита! Професорски се справи с Батистута, Клинсман и Фьолер! Професорски ще пребориш и болестта!"

Христо Стоичков написа емоционално обръщение към своя съотборник в националния отбор и много близък приятел Петър Хубчев. Бившият наставник на Левски и родната национална селекция се бори с онкологично заболяване в последните месеци. Сега “Модерния ляв” използва възможността преди благотворителния мач на Стилиян Петров, за да вдъхне кураж на някогашния си съотборник.

“Днес е денят, в който искам всички до един да съберем цялата си надежда за нашия брат Петър Хубчев! Без него нямаше да има лудо американско лято, нямаше да сме четвърти в света. Петьо, ти беше професорът в нашата защита! Професорски се справи с Батистута, Клинсман и Фьолер! Професорски ще пребориш и болестта! Познавам те от толкова много години и знам какъв боец си! Всяка минута с теб в националния отбор като съотборници и треньори беше чест за мен! С теб съм, Петьо! Петата минута довечера е само и единствено за теб! Мач на НАДЕЖДАТА | 06 септември | Национален стадион “Васил Левски”, написа Стоичков във Facebook.