google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Аз ще го запомня с това, което е направил на терена, с това, с което допринесе за развитието на футбола в цял свят", споделя Стоичков

Легендата на българския футбол Христо Стоичков продължава да тъжи за Диего Марадона и за пореден път изказа мнението си за великия футболист, който почина преди дни.

“Загубих един приятел. Загубихме един герой, който даде толкова много на футболната игра. Всеки познава Диего Армандо Марадона. Смятам, че в крайна сметка Господ видя всичко, което се случва около него и си го прибра, макар и млад мъж”, заяви Стоичков пред БНТ.

“Имах възможност да говоря с много негови приятели от аржентинския национален отбор. Доста хора бяха около него, когато имаха интерес, на хранилката. Аз ще го запомня с това, което е направил на терена, с това, с което допринесе за развитието на футбола в цял свят. Много деца искаха да бъдат като него. Това, което направи като футболист, всеки иска да го направи – в Аржентина, в Барселона, в Наполи. Неговите успехи не може да се подминат”, сподели Камата.

“Имам много спомени с него. Бях афектиран, че не можа да присъства на бенефиса ми в София. След това разбрах защо не е успял в разговор с него. Напусна ни едно огромно сърце. Това бе човек, който се бореше за правдата”, добави Ицо Стоичков.