Стоилов: Без димки по трибуните ще е като театър
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Ограниченията за феновете е като лека катастрофа", заяви той

Треньорът на Левски Станимир Стоилов даде пресконференция преди мача срещу Ботев Пловдив от 13-ия кръг на efbet Лига.

„Ботев от идването на новия собственик направи добри неща откъм селекция и резултати. Миналата година бяха евроучастник. Показва, че имат добри играчи. Тази година имаха нещастен старт откъм резултатите. Дай Боже да имам затруднения със стартовия състав. Не ми е проблем това. Най-лесно е при сгъстен цикъл на игра да използваме повече играчи. Имам състав в главата си винаги.“, сподели Стоилов.

„Според мен сме по средата на пътя, на който аз искам да виждам Левски. Искам по-сериозно да контролираме мача и да се представяме по-добре в защита. Концентрацията ни всеки мач трябва да е на най-голямото ниво. Не можем да намерим баланса, получаваме голове. Шеху е поливалентен футболист, може да запълни 2-3 позиции и дава спокойствие. Онзи ден нямахме централен защитник на резервната скамейка. Така беше срещу ЦСКА и Лудогорец. Надявам се да не се отрази празният сектор А. Другите сектори почти са разпродадени. Футболистите ще имат нужната подкрепа. Не е приятно, когато се слагат изкуствени ограничения откъм присъствие на привърженици. Това е като лека катастрофа, като клуб, който е продал над 6 хиляди абонаментни карти. Клубът не подкрепя такива прояви, но заради 1-2 привърженици не може да страдат 20 хиляди. Левски е силен, когато е с феновете си и играе футбол. Надявам се повече да няма конфронтации и такива случаи“, смята специалистът.

„Ако нашите привърженици не са дразнени, не създават проблеми – на нашия стадион и в провинцията. Един-два единични случая винаги може да има. Нямаме никакви притеснения. Аз знам, че нашите привърженици искат да гледат Левски. Естествено някой път са малко по-емоционални, но без димките ще сме като на театър.“, завърши той.